Barn Kärlek Presenter/Gåvor Vänner

Tack så jättemycket! ♥

Av hela mitt hjärta – Tack så väldigt mycket för alla fina presenter Stina fått i samband med hennes födelse!
Så mycket fina saker och kläder som Stina fått är helt otroligt. Hon är en lyckligt lottad tjej som har så fina människor omkring sig. ♥
Det är oerhört uppskattat och vi är så glada för alla besök vi fått. Tack för ni tagit er tid till att vilja kommit hit och hälsat på oss. Vi väntar fortfarande på att en del ska dyka upp, men de kommer väl förr eller senare.. :-p

Titta bara så mycket fina saker Stina fått. Det är galet. Tänk så mycket kärlek och omtanke det ligger bakom detta. Min gamla extradagmamma kom till och med förbi med en liten present åt lilltösen. Vi satt i godan ro i soffan när det knackade på dörren och utanför stod Barbro med raggsockor och vantar. Tänk vad en liten gest gör för hjärtat, jag blev helt varm och glad.
Ja, tack än en gång alla underbara människor som uppvaktat Stina och hennes ankomst till världen. ♥♥♥

1 thought on “Tack så jättemycket! ♥”

Kommentera