Ego

Längs minnenas allé..

AnnikaFkW

Igår var vi hemma hos mina föräldrar. Mamma hade berättat att hon hade lite gamla betyg och saker till mig där hemma och bland sakerna hittade jag det här kortet på mig när jag går i förskoleklass. Jag tittade på det och såg bara Björn. Han är ganska lik mig den där lille killen, men rött hår har jag inte. :-p
Just det här fotot har jag tänkt på en del det senaste och har funderat över hur jag skulle kunna få tag på ett exemplar. Då visste jag ju inte att min ömma moder hade sparat det här åt mig. :-) Det kommer många minnen med det här fotot. Jag har på mig mina, för tidpunkten, favoritskor. Jag älskade dem. De var så snygga för de hade rosa detaljer och de var bra att springa med. Ena fröken hette Inger och jag minns att varje gång det ringde sjöng vi ”Inger, det ringer, skynda dig att svara, hoppas det är Sara!”.

AnnikaFkW1

Här ser man bättre vad jag hade på mig under den fina rosa stickade tröjan jag har på bilden ovanför den här. Den rosa kjolen med Musse Pigg på kommer jag ihåg väl. Det var en favorit. På väggen bakom mig sitter som ni ser en massa fina teckningar som vi ritat. En av dem har jag alltid haft för mig att jag har gjort. Den med ett hus och en katt på var sida. Nu när jag scannade in bilden upptäckte jag att det inte alls är jag som ritat den. Jag har lurat mig själv i alla år. :-D

Kommentera