Virkat

En av de första figurerna jag virkade var den här Rosa Pantern. Jag tyckte den var tråkig i längden med alla fastmaskor varven runt, men det färdiga resultatet gjorde mig mycket glad!

RosaPantern http://www.ravelry.com/patterns/library/big-pink IMG_7172 Den här klänningen blev lite för liten för den som skulle ha den, men den passade i alla fall dockan. :-)

Har ingen aning om vad jag använt för mönster.

mandala En söt liten mandala var ett av mina första försök att virka med lite finare garn. Jag hade tidigare bara virkat med lite grövre garn och tyckt det finare var lite svårare att hålla reda på. Kommer tyvärr inte ihåg vilket mönster jag använt. IMG_6554 En grytlapp åt mor blev det. Bilden visar en halvfärdig, men länken till mönstret visar färdigvirkade. :-)
Mönster: http://www.ravelry.com/patterns/library/flower-potholders
mandala När jag insåg hur kul det var att virka i lite finare garn gav jag mig på en till mandala. Två år senare är den dock inte klar ännu, men endera dagen så…

Mönstret hittade jag på instagram hos användaren: mijocrochet

IMG_2949 Både min son och min make gillar Minecraft, därför virkade jag en Creepermössa åt dem var. Frihandsvirkad.
IMG_5092 Det första plagget jag virkade var den här söta bebisklänningen. Härlig färg, men lite för liten i storleken. :-p Kommer tyvärr inte ihåg vilket mönster jag använt mig av. IMG_1953 Ett fyllt hjärta. Lätt och roligt att virka, men mönstret minns jag inte vart det kommer från.
IMG_5298 Efter klänningen gjorde jag den här söta pippitröjan. Mönstret hittade jag hos VirkPia, men sidan finns inte längre kvar. Ska titta efter bland mina mönster och se om jag sparade ner det. IMG_6845 Rosor är roliga att virka. De går lätt och snabbt att sno ihop. Tror jag bara googlade på mönster.
IMG_6984 Mössor är roliga att virka och den här blev en present åt en liten tjej. Minns tyvärr inte vilka mönster de är virkade efter. IMG_9318 Jag hade en gång en favoritklänning. Den blev så välanvänd att den till slut gick sönder. Perfekt att virka ett hjärta av!
IMG_6767 Det finaste garnet jag virkat med är det här jag använde till denna duk. Varken blockad eller strykt får den här visas upp. IMG_9306 En söt liten mössa som passar en nyfödd.
IMG_5204 Med ett guldigt, glittrigt garn virkade jag en krona. Det är ett roligt mönster, kronan går fort att göra.

Mönster: http://mimejd.bloggplatsen.se/2011/01/25/4453773-annu-en-virkad-prinsesskrona-monster/

IMG_1290 En till helt underbar mössa som passar en nyfödd. Blev en välkommen-till-världen-present åt makens ena kusinbarn.
Mönster:
http://www.repeatcrafterme.com/2013/04/crochet-lamb-hat-pattern.html
IMG_7775 En härlig färgklick på uteplatsen blev den här duken. Egentligen mönster på en matta, men tyckte det passade bra även som duk.

Mönster: http://www.lankava.se/WebRoot/vilkasfi01/Shops/2014022002/MediaGallery/Moenster/Marketta_spetsmattor.pdf

IMG_2214 Det finns så mycket roligt att virka. Den här pepparkaksklänningen kunde jag inte motstå trots att jag inte har någon att ge den till. :-)
Mönster: http://www.repeatcrafterme.com/2015/10/crochet-gingerbread-girl-dress.html
IMG_3635 Här är samma mönster som duken ovanför, men denna gång som matta. Virkad i Zpaghettigarn. IMG_5308 Hjärtan på rad.
IMG_5445 Jag hittade det här härliga underlägget och var tvungen att prova göra ett, ska bara se hur mycket det krymper i tvätt innan jag gör resten.
Mönster:
https://www.free-crochet.com/detail.html?code=FC00386&cat_id=314
IMG_4600 Mattor är roliga att virka.

Mönster:
http://www.lankava.se/epages/garnvaruhuset.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/2014022002/Products/M1002

HGCX1577 Några glasunderlägg. Här hemma ligger de under några värmeljushållare. :-) IMG_5841 Några Lalylalas har jag också virkat. De är mycket roliga och går ju att variera till oändlighet. Den här är inspirerad av Rocco the Racoon. :-)
IMG_5472 En av alla miljoner sjalar jag har virkat. Älskar att virka sjalar, de är roliga och går fort att virka. IMG_6307 Ett pågående projekt. Jag virkar rutor som ska bli en del av sittdelen på min pinnsoffa.

Mönster: http://www.ravelry.com/patterns/library/victorian-lattice-square