Annika

 

Jag som driver den här sidan heter Annika och är bosatt strax utanför Trollhättan. Här bor jag tillsammans med min make och våra två barn. Maken och jag har varit gifta sedan 2006 och den här hemsidan fick jag då av en kär vän i bröllopsgåva. Sedan dess har sidan sett ut på många olika sätt och fyllt olika funktioner. Idag fungerar den både som blogg och ett ställe där jag kan visa upp mina kreativa sidor.
Fotografering är ett stort intresse och här på sidan kan du se många av mina foton i min lilla portfolio. Virka, sticka och sy är andra intressen som du också kan se alster av här. Det är otroligt roligt att skapa och göra saker med händerna.

Jag började fota 2006 och har sedan dess haft ett antal kameror. Just nu har jag en Nikon d300s, som följer med mig nästan vart jag än går. Är inte den med är åtminstone mobilen med, foton blir det nästan alltid tagna. :-) Virkningen tog fart någon gång runt 2010 för att sedan under perioder vara något som intresset växte fram för. Nu har jag nästan alltid ett (läs: ett antal) projekt på gång med virknålen. Sy och sticka har jag inte gjort lika länge och har inte hunnit utvecklas så mycket inom detta, men intresset finns i alla fall.. :-p