Skip to content

[n n i k a p u n k t s e] Posts

Efit 21 november 2017

Då var det dags för ett foto i timmen, Efit, igen.  Jag ska försöka hålla igång och komma ihåg att fota dagen. Kika gärna in då och då. 😊👍 

Strax innan nio blev jag påmind om att det är Efit idag. Jag har fått på mig en stödstrumpa och väntar på att klockan ska gå. 

 

Nu har jag tagit mig ner för trappan och sitter vid köksbordet. Väntar på svärmor, som ska komma och hjälpa oss med Stina under tiden vi är iväg till sjukhuset för att byta gips. 

Nu är vi på väg i vinterlandskapet. Ut på ”äventyr” till en grannstad för att besöka sjukhuset där för första gången. 

Nu har vi hittat fram och tagit oss till väntrummet på ortopedmottagningen. ”Bara” en timma före utsatt tid, men kändes bäst att vara ute i god tid med det här vädret. 

Den där älskade maken var så klart med mig, annars hade jag aldrig kommit dit. Vi spelade quizkampen i väntan på att få ta bort agrafferna och få nytt gips.

På väg hem stannade vi till på Överby så Mikael kunde springa in på Maxi för att köpa med oss lite mat hem. 

Innan hemfärden fick bunta svängen om mina föräldrar för att lämna nycklar och hämta lite saker. 

Nu är vi i hemmets trygga vrå igen. Så skönt att äntligen få lägga upp benet i högläge igen. Det är en märkbar skillnad från att ha haft benet nere så mycket idag. Jag valde lila gips dem här gången, man får ju variera sig lite. :-D Det var underbart att få komma hem och krama om Stina och Björn igen. Galet vad man saknar de där barnen när man är iväg. 

Spelar lite på telefonen. 

Har kurat ner mig ordentligt. Fortfarande lite frusen efter dagens strapatser. Bäst att vila lite. 

Jag har fått sällskap av världens finaste Stina. Hon sover så gott på mamman sin. ❤️ Detta får bli dagens sista bild då jag känner att jag snart somnar. Tack för besöket. Ha en fin kväll! 

15 Comments

Efit 29 oktober 2017

Idag är det dags för ett foto i timmen, efit, igen.  Jag ska försöka komma ihåg att fota hela dagen och kommer uppdatera allt eftersom. 

Någon liten har bökat omkring i spjälsängen en timma, men inte har vi velat gå upp. Nu är det iaf dags för morgonmålet. Dagen sparkas igång. 😊 

Nu är frukosten i magen och lilla vackerhjärtat ligger och kikat i babygymet. 

Har slagit mig ner i soffan och virkar lite på en filt. :-) 

Vi har en liten långsam start på dagen. Stora vackerhjärtat slappar lite i soffan. 

Idag har är det en mor och son dag. Vattenpalatset, här kommer vi! 

Två timmar senare är vi nöjda och glada efter att ha plaskat omkring i vattnet. :-) 

Mat måste man ju ha och idag ör det köttbullar som står på menyn. Hemmarullade såna är såklart godast. :-) 

Björnen är hungrig som en varg och väntar på att maten ska bli klar. :-) 

Maten är i magen och jag och Stina sitter och myser i soffan. Stinadockan är så klart med. 

Har lagt en liten tröttfis i spjälsängen.. hon tröttpratar lite och lär väl somna snart. 😍

Håller på att sy ett par leggings åt Stina, men får inte ihop det med mönstret. Blir lite irriterad på sånt. Bättre att kolla up det imorgon när jag är piggare. 

Övergav leggingsen och satte mig och virkade ett par varv till på filten. Den börjar arta sig nu, inte jättemycket kvar på den. Känns härligt. 

God natt säger vi.

Tack för ni kilat in och tack för fina kommentarer, jag killar runt en gång till imorgon för att se era kvällar. Sov gott! 

12 Comments

Åh, så knäppt..

Det är så skönt att kunna ligga i sängen och dra sig lite extra på helgen. Men något som i princip aldrig slår fel är att när Mikael hämtat Stina ur spjälsängen får jag en sån stress i att vilja gå upp och se vad de gör och hur det går. Ingen får försvinna med min lilla juvel liksom. 

Såå knäppt. Så nu ligger jag här, helt klarvaken och försöker stå emot impulsen att gå upp. Jag SKA ligga och dra mig lite extra idag. ❤️

2 Comments

Lösenordsskyddad: Problem

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

1 Comment
Login