Efit

Efit 21 november 2017

Då var det dags för ett foto i timmen, Efit, igen.  Jag ska försöka hålla igång och komma ihåg att fota dagen. Kika gärna in då och då. ?? 

Strax innan nio blev jag påmind om att det är Efit idag. Jag har fått på mig en stödstrumpa och väntar på att klockan ska gå. 

 

Nu har jag tagit mig ner för trappan och sitter vid köksbordet. Väntar på svärmor, som ska komma och hjälpa oss med Stina under tiden vi är iväg till sjukhuset för att byta gips. 

Nu är vi på väg i vinterlandskapet. Ut på ”äventyr” till en grannstad för att besöka sjukhuset där för första gången. 

Nu har vi hittat fram och tagit oss till väntrummet på ortopedmottagningen. ”Bara” en timma före utsatt tid, men kändes bäst att vara ute i god tid med det här vädret. 

Den där älskade maken var så klart med mig, annars hade jag aldrig kommit dit. Vi spelade quizkampen i väntan på att få ta bort agrafferna och få nytt gips.

På väg hem stannade vi till på Överby så Mikael kunde springa in på Maxi för att köpa med oss lite mat hem. 

Innan hemfärden fick bunta svängen om mina föräldrar för att lämna nycklar och hämta lite saker. 

Nu är vi i hemmets trygga vrå igen. Så skönt att äntligen få lägga upp benet i högläge igen. Det är en märkbar skillnad från att ha haft benet nere så mycket idag. Jag valde lila gips dem här gången, man får ju variera sig lite. :-D Det var underbart att få komma hem och krama om Stina och Björn igen. Galet vad man saknar de där barnen när man är iväg. 

Spelar lite på telefonen. 

Har kurat ner mig ordentligt. Fortfarande lite frusen efter dagens strapatser. Bäst att vila lite. 

Jag har fått sällskap av världens finaste Stina. Hon sover så gott på mamman sin. ❤️ Detta får bli dagens sista bild då jag känner att jag snart somnar. Tack för besöket. Ha en fin kväll! 

15 thoughts on “Efit 21 november 2017”

    1. Jo, det ska nog gå fint. Själva såret hade åtminstone läkt så fint så. Har lite mer ont nu idag när de varit där och klämt men det går nog snabbt över. :-)

  1. Lila gips – så läckert!
    Klart att det känns att du farit runt och blivit fixad med. Hoppas att den akuta värken lägger sig snart och att läkandet fortsätter bra. Otroligt mysig, den sista bilden!

Kommentera