Skip to content

Åh, så knäppt..

Det är så skönt att kunna ligga i sängen och dra sig lite extra på helgen. Men något som i princip aldrig slår fel är att när Mikael hämtat Stina ur spjälsängen får jag en sån stress i att vilja gå upp och se vad de gör och hur det går. Ingen får försvinna med min lilla juvel liksom. 

Såå knäppt. Så nu ligger jag här, helt klarvaken och försöker stå emot impulsen att gå upp. Jag SKA ligga och dra mig lite extra idag. ❤️

2 Comments

  1. Siw Siw

    Känner igen det där, trots att jag vet att Kristoffer mkt väl är kapabel att ta hand om Wilma, värst är den där känslan när båda är hemma, klarar det bättre om åkt iväg själv och Kristoffer och Wilma är själva

  2. Thile Thile

    Jeg forstår deg😗 Tror jeg var akkurat som deg, da min datter var baby 💕
    Ha en fin helg!

Kommentera

Login