Vardag

Steg efter steg

Vi har haft ganska omväxlande väder det sista. Regn, sol och åska blandat. Det känns att hösten är på intåg. Det är mysigt och härligt, jag gillar alla årstider. De har sin charm allihop. 

Regnet sätter dock stopp för mig att komma ut på promenader. Åtminstone om jag vill komma hem med torra fötter. Svullnaden jag fick efter förlossning har fortfarande inte gett med sig så jag får bara på mig mina arbetstofflor. De är inte så täta. ? 

När solen skiner är vi iaf ute och promenerar i vår fina omgivning. I onsdags gick vi förbi mitt jobb och då passerade vi en av mina favoritvyer. Den där skorstenen är hemma för mig. Jag mår så bra här, det är som om själen har hittat hem. 

En annan vy som tilltalar mig mycket är den här. Här var jag inte så mycket som liten, men varje gång jag går här slås jag av hur vackert det är. Träden som kantar vägen så fantastiskt och på andra sidan vägen är en trolsk, grön och skön skog. Det är tyst, stilla och fridfullt. 

Stegen samlas på och jag längtar efter att kunna få på mig ordentliga skor så jag kan ta mig ut ännu mer och längre promenader. 

1 thought on “Steg efter steg”

Kommentera