Familj Kärlek

Tårtfrukost på altanen

På nationaldagen hade vi en härlig tårtfrukost på altanen här hemma. Det var underbart härligt väder och vi spenderade förmiddagen med att sitta och prata, umgås och bara vara där ute på altanen. Hur skönt som helst. Och väldigt behövligt för oss alla. En ledig dag mitt i veckan sådär är väldigt skönt och det är gott att kunna få möjlighet till att ladda batterierna lite grann också. Vi firade väl inte på något annat sätt än med just tårtan, å andra sidan har vi väl aldrig riktigt firat nationaldagen på något annat vis heller. :-) Det är de där små sakerna som gör det stora. Jag är oerhört tacksam för den tiden vi lyckas få tillsammans hela familjen.

Det var en helt ljuvlig dag och helt fantastiskt att bara kunna få vara och ta vara på varandra. Det är på tok för mycket stress och press från alla håll och kanter. Att ta till vara på livet och tiden tillsammans är viktigt. Nu närmar sig också förlossningen med stormsteg och vi väntar och längtar med spänning efter vår nya familjemedlem. Det känns helt fantastiskt och samtidigt helt ofattbart. Livet är fantastiskt.

Kärlek Ljuva kärlek

 

Kommentera