gravid

Det här med drömmar

 När jag var gravid med Björn drömde jag otroligt livliga och konstiga drömmar. Bland annat kunde Björn prata flytande bara några timmar efter födseln i en dröm. 

Den här gången har inte varit lika full av livliga drömmar, men det kanske kommer nu ju närmare datumet vi kommer. I natt hade jag nämligen en härligt konstig dröm. 

Jag drömde att det var någon som skulle få blommor av mig (minns dock inte vem) och när hon fått det utbrister hon: ”Men var är min Cervix? Du har glömt att ge mig Cervixen ju!” Jag letade och letade, men visste inte riktigt vad jag letade efter. Jag vaknade strax efter detta och tänkte att jag ju känner igen ordet så väl. ”Det är ju ingen blomma”, tänkte jag, men kom inte på vad det var. Efter en snabb googling insåg jag att det ju är livmoder, eller livmodershals. 

Ja, man kan ju undra vad den drömmen bar med sig för mening.. ??

Kommentera