Barn Ego Natur

Utflykt med Björnen

Idag tog jag med mig Björn och en kompis till honom på en liten utflykt. Det mest uppskattade av denna lilla utflykt var nog fikat, men det var roligt att få med killarna ut på en liten tur. Kanske kan det också vara så att de tyckte att vägen hem var rolig med då det kittlade i magen i vissa backar. :-p
Utflykten bar iväg till Hullsjö som inte ligger så långt från där vi bor. Vi tog oss ända till utsiktstornet och tillbaka. Det var precis så jag mäktade med den promenaden, men det var värt det också. Det var så skönt att få komma ut och bara få vara, njuta av naturen, få spendera värdefull tid med sonen och av att inte känna någon som helst stress.
Det behövde jag och min kropp väldigt mycket. :-)

Fotat har jag inte gjort sedan jag blev gravid i stort sett, eftersom den smärtsamma foglossningen satt stopp för det. Idag fick jag i alla fall med mig min kamera och knäppte några bilder från utkikstornet. Det var roligt att leka lite extra mycket med bilden som är här ovanför av den enkla anledningen att jag varken fotat eller redigerat foton på så länge. Jo, med mobilkameran, men det räknas ju inte.. ;-)

Kommentera