Foto

Mörkerfotografering

Idag tog jag med mig lillebror ut på en fotorunda i mörkret. Han är duktig på att fota i mörker och jag vill gärna lära mig detta mer. :-) Vi tog med oss våra grejer och åkte först till Kopparklinten och tog kort på utsikten där ifrån (bilden under denna text) och åkte sedan vidare till Slussarna där vi promenerade runt och tog bilder bland annat på de äldre slussarna (bilden ovanför denna text). Det är lite klurigt att fota i mörker och jag skakar en del, trots stativ. Jag ska införskaffa mig en trådutlösare för att inte få sån rörelseoskärpa. Vid det här tillfället blåste det en del också och det hjälpte väl till det med. :-p Något måste man ju skylla på. Haha! Näe, skämt å sido, men detta är något jag vill utveckla och bli bättre på.

2 thoughts on “Mörkerfotografering”

Kommentera