Familj Öresjö

Öresjö

Allan

Pappa på verandan till stugan.

Lisbet

Mamma på verandan.

Öresjö

Nere vid sjön.

Öresjö är ett av mina favoritställen, det har alltid varit en del av mitt liv då stugan funnits i släktens ägo iaf sedan mor min var liten. Det är många sommarminnen där ifrån, men även många vinterminnen. Minnen från när det varit så kalla vintrar att bilar kört race på isen, när man själv åkt skridskor och/eller skidor på isen. Pimplat har vi så klart också gjort många gånger och när storebror fick en gädda som vi sedan grillade, det minns jag tydligt.

Sommaren är väl dock den tiden vi är där oftast. Det är vackert, mysigt, lugnt och harmoniskt. Idag tog vi en tur till sjön för att se hur det var i stugan och för att vi kände för att komma ut till lugnet en stund. Gräset behövde så klart också klippas. :-)

Kommentera