Bröllop Familj Foto Fotografering Kärlek

Emelie och Johan

ej61-4-960

Idag är det en stor dag för det här vackra paret.
Emelie hörde av sig till mig tidigare i år och undrade om jag inte kunde fotografera deras bröllop. Jag sade ja och genast kom det där pirret i magen. Det är underbart vackert, ärofyllt och roligt att få fota bröllop, samtidigt som det också är ett ganska kravfyllt uppdrag. Du har bara en gång på dig för att få allt att klaffa, det är då eller aldrig. :-)

Emelie och Johan har jag dock fotat förr så de är någorlunda vana vid mig som fotograf. :-p
Vi fick en mycket härlig dag tillsammans och det är helt fantastiskt att få vara med och dela en sådan här dag med huvudpersonerna.

ej69-1-960

ej81-3-960

Så otroligt vackert motljus.

ej84-2-960

Mycket kärlek.

ej91-2-960

Emelie och Johan – ett vackert brudpar.

ej162-3-960

ej172-2-960

”Jag älskar dig”

Kommentera