Familj Kärlek Vänner

Besök från USA

Min mamma håller på med släktforskning och har genom detta hittat avlägsna släktingar i USA. Mycket roligt! Och så fantastiskt att facebook och andra sociala medier finns. Så mycket lättare det blir att hålla kontakt med människor som bor så långt bort. Plötsligt blir inte avstånden lika stora.

I helgen var de här på besök, våra släktingar från USA. Mycket roligt att träffa dem och få visa dem Trollhättan. Mycket härliga människor som jag är väldigt glad över att fått möjligheten att träffa. Först kom de förbi här hos oss, sedan åkte vi vidare till Slussarna och Gamle Dal´n. Vi fick till stor glädje vara med om en slussning också. Dagen avslutade vi med att åka hem till mor och far, där det bjöds på smörgåsar. Vi hade en härlig dag och glädjen satt kvar i oss flera dagar efteråt.

The Nelson family

Gavin, Krista, Eric, Kathy and Zac.

Gavin

Gavin

Slussning

Zac, Gavin, Krista, Kathy, Eric, Johan och Barbro.

Hos mor och far

Barbro, Lisbet, Zac, Allan, Johan, Krista och Gavin.

 

Kommentera