Barn Foto Fotografering Vänner

Maria, Elin och William

MEW2

Idag har Maria, Elin och William varit hemma hos oss. Jag dammade av min lilla hemmastudio och knäppte några bilder på dessa härliga människor. Bakgrunden är megaskrynklig, men hade inte riktigt tid att ställa mig och stryka.. :-p
Roligt att träffa dessa goingar och att ta kort på dem var kul med. Glada, skoj- och busfriska prickar. Det blev många roliga foton med härliga miner och poser. William stannar över natten och just nu försöker de somna.

E5

Elin var lite mer lättflirtad när det gäller att bli fotograferad, även om hon gärna skojade till det hon också. Så härligt och roligt att fota barn. De är så härligt naturliga, gör så härliga grimaser och bjuder verkligen på sig själva framför kameran. Helt underbart! Det var en rolig träning för mig idag. Mycket skratt och många tankar om bakgrunder och dylikt. När jag blir stor ska jag ha vinylbakgrunder. Blir inte lika lätt skrynkliga.. :-p

W3

 

Kommentera