Familj Semester

Marstrand

fyr-darkmagic750

Under semestern har vi varit på lite dagsutflykter mellan varven. Ett av målen var Marstrand. Trots att vi inte bor så långt bort har jag aldrig varit där tidigare. Det var roligt att få komma dit och promenera omkring. Vi tog oss så klart till Carlstens fästning och det är därifrån fotona i det här inlägget är tagna. Det var en speciell känsla att gå runt där och utsikten helt underbar. Vädret hade vi tur med denna dagen och det var soligt, varmt och lite blåsigt. Helt perfekt med andra ord. :-) Den lilla färjan som tog oss över till Marstrandsön var söt och den var proppfull. :-) Parkeringsplatserna var fulla nästan varenda en, det kan man ju förstå en sån härlig dag under semestern. Vi hade dock tur och fick en biljett som ett par inte behövde mer då de skulle åka vidare, så gratis parkering blev det i alla fall.

Marstrand750

Vyerna från Carlstens fästning är helt underbara. Vilken utsikt.

1 thought on “Marstrand”

Kommentera