Foto Photoshop

Actions…

redhead750

Något som underlättar arbetet med photoshop oändligt mycket är alla fantastiska actions som finns att ladda ner på nätet. Ja, alla de fantastiska människor som lägger upp dem så man får ladda ner dem gratis. De man måste betala för hoppar jag över.. :-p För tillfället har jag fastnat för rött i foton och då passar det ju bra med en rödhårig liten Björn. Jag visade honom bilden och han tyckte det såg riktigt roligt ut. Den här kommer jag ha mycket roligt med framöver. :-)

kusiner750

En annan redigering jag gillar är den här. Kanske lite ”too much” för en del, men det finns något i den som gör att jag tycker mycket om den. Motivet är ju inte helt dumt heller. Björn med kusiner ute i Örejsö på midsommarafton.

readhead1-750

För att komma tillbaka till den där röda går det ju att applicera den redigeringen på den bilden också. Se så härligt rödhåriga barn! Mjo, actions är jag mycket glad över att det finns till Photoshop. Så roligt att sitta och leka med. :-)

Kommentera