Foto Vår

Rosa

Blommor

Många är nog redan trötta på alla dessa rosa blommor som just nu syns på bilder överallt – på facebook, instagram, bloggar m.m. Ändå måste jag ju iväg och fota årets fina rosa blommor jag med. De är så vackra, ett av vårens alla underbara förvandlingar i naturen. Jag hade så klart strategiskt valt en plats för mig och Björnen att fika på igår. Nära mitt favoritträd så jag kunde fota direkt efter vi hade fikat. :-p Jag hade tänkt fota ett annat träd med, men när vi kom till platsen där trädet stått var det nedsågat. :-( Det var en mycket stor besvikelse. Tur i alla fall att jag har bilder på trädet som minne. Hahah! :-D

Blommor2-750

Blommor1-750

Geting750

Jag fångade en humla på bild också! De är så snabba, de små rackarna. Från ena blomman till den andra på kortast tid möjligt. :-)

Kommentera