Barn Familj

Älskade ängel ♥

Bjorne

Så var det lördag igen. Tiden går så ruskigt fort. Det känns nästan som vardagarna bara är måndag och fredag. De andra dagarna bara försvinner i ett nafs. Kan någon göra så tiden går saktare? Åtminstone fredagskvällar, lördagar och söndagar.. :-p

Vi har haft en härlig vecka, full med göromål och nu idag är det riktigt skönt att bara ta det lugnt för en stund. En liten utflykt har jag inplanerad och ikväll ska prinsen iväg och sova över hos kusinerna Becka och Sandra. Det ser han fram emot mycket. Redan klockan fem i morse kom han in och väckte mig, frågade när han skulle få gå till Sandra och Becka och gick sedan iväg igen. Han tar iaf vara på tiden genom att gå upp sådär ruskigt tidigt om helgerna. :-D Bra också att han låter mamman sin sova lite längre än så, bättre att väcka pappan.. ;-)

Snart har älskegrynet gått första året i skolan. Det är ju iofs ett tag kvar, men den tiden lär också bara rinna iväg. Efter utvecklingssamtalet för nån vecka sedan känner jag mig lugn och stolt. En sån underbar kille vi har! ♥ Det finns väl alltid saker att träna på, men i det stora hela är jag mycket glad över den entusiastiske, vetgirige och snabblärde gossen. Måste han ha efter mor och far.. ♥

1 thought on “Älskade ängel ♥”

Kommentera