Familj

Januari 2015

MB-Kalas

Då har januari tuffat förbi och det utan att vi har varit sjuka. Så skönt! Först ut hade vi besök av farbror Martin. Mycket trevligt. Björnen visade allt han kunde om Minecraft. Nu kan nog Martin allt om creepers, villagers, Steve och alla andra djur och väsen i det spelet.. :-) Några dagar efter besöket fyllde vårt lilla troll åtta år. Åtta år! Det är helt otroligt. Men så klart roligt. Tiden går alldeles för fort. Vi kan gärna stanna här och nu. Bara låta tiden stå still och bara vara. :-p Vi hade iaf kalas för Björnen och det var roligt. Den bästa presenten var ett stort Minecraftsvärd. :-) Fler födelsedagar har vi ju haft. Mikael fyllde efter Björn och efter Mikael fyllde min storebror. Maken önskade sig inget, men fick en liten present ändå. ♥ Storebror ringde jag och grattade iaf. Han har ett paket att vänta på posten inom kort.. :-)

BMBoll

Snön kom ju efter många och men med. Vi passade på att åka ut till stugan en helg, där vi gjorde snögubben Olof och en stor, stor boll. Björn och Mikael puttade runt snöbollen runt huset, så storleken på bollen kan man väl säga är: ett varv runt huset. :-)

 

Kommentera