Sorg Vänner

Vila i frid..

Jag hade en gång en vän.
Den gången var till alldeles nyss.
Alldeles nyss tog den gången slut.
Slutet kom väldigt oväntat.
Oväntat och chockande.
Chockande för att jag inte visste.
Visste inte att han var sjuk.
Min vän, du kommer alltid finnas.
Finnas i mitt hjärta.

Ja, du kommer alltid finnas i mitt hjärta, Samme!
Jag saknar dig och tror fortfarande att du ska hoppa upp som gubben i lådan och säga att du lever och är okej. Eller att du på något sätt ska komma till mig och säga att du har det bra. Bra där du är. Det är i sorgen alla härliga minnen kommer fram och gör sig påminda. Alla gånger vi skrattat ihop, hur vi spenderat långa kvällar och bara pratat, pratat och pratat. Orden tog aldrig slut. Vi sågs inte så ofta de senaste åren, men när vi sågs var det som om det var igår. Jag är så tacksam över att vi sågs i sommar. Att jag och Björn kom ner till dig på semestern och fick träffa dig igen. Den glädjen när jag såg dig komma rullande på torget i regnet. Hur vi satt på uteserveringen och åt medan regnet vräkte ner.

Vila i frid kära Samuel. ♥

Kommentera