Foto

Experiment – frusna såpbubblor

Såpbubbla

Vi har experimenterat!
Efter ett tips på en fb-sida var jag bara tvungen att testa det här med frusna såpbubblor och fota medan de håller på att frysa till.. Jag provade ett par gånger hemma på balkongen under morgonen, men kände inte riktigt att jag fick direkt snygg bakgrund. Jag ville så klart också att Björn skulle få vara med på experimentet och funderade vidare.

När den korta killen vaknade och vi hade ätit frukost for vi i väg till Skräcklan i Vänersborg. Vacker natur som skulle kunna ge lite finare bakgrunder till våra bubblor. Det blåser en del där vid vänern, men vi chansade. En chansning som faktiskt gick hem. Vi fick båda två fina bilder därifrån. Björns bilder kanske kommer i ett separat inlägg, beroende på om han själv vill visa upp dem eller inte. Jag är iaf en stolt moder. ;-)

Här kommer några av mina härliga, frusna (eller halvfrusna) såpbubblor.

Såpbubbla

 

Såpbubbla

 

Såpbubbla

För den som är intresserad och vill prova på egna bubblor kommer här ett recept:
3 delar vatten
1 del diskmedel
1/5 del ljus sirap

Kommentera