Familj Jobb

Öresjö och Danmarksresa

Mikael och Björn

Innan sommaren tog slut hann vi också med att åka ut till Öresjö och bada tillsammans. Björnen tyckte mycket om att få visa för pappa vad han lärt sig under tiden vi hade semester utan honom. ”Pappa, titta vad jag kan göra”, lät det om och om igen.. Så härligt och Björnen har blivit en riktig liten fisk. Nästan värre än sin mamma som också älskar att bada och simma. :-) Ett kvällsbad hann vi med nästan varje kväll. Så gott och så mysigt.

Björn simmar

En vecka in på den nya terminen åkte vi till Danmark med jobbet. Vi spenderade onsdag kväll till söndag förmiddag där och varvade arbete med nöje i närmiljön. Vi åkte in till Lökken och kollade i affärer, tog en tur till en otroligt vacker badstrand (Danmarks finaste, bättre än skagen, sägs det), åkte till Lönstrup för att kika runt lite och tog en tur till Rubjerg Knude Fyr för att gå upp i den härliga ökenmijön där. Tyvärr blåste det för mycket för att jag skulle gå med hela vägen upp, ville inte få en massa sand in i kameran. Jag fick ändå ett par riktigt fina bilder därifrån och de som tog sig upp på toppen trots sandstorm hade sand överallt när de kom tillbaka.

Danmark

1 thought on “Öresjö och Danmarksresa”

Kommentera