Familj Semester

Semester 2014

Nu var det allt bra länge sedan jag uppdaterade bloggen, men nu tar jag mig iaf tid att uppdatera om sommaren och semestern.
Vi hade olika semesterveckor den här sommaren, vilket inte var jätteroligt men inget vi kunde göra något åt. Hoppas på bättre tur nästa sommar.

 

Emelie och Johan

 Jag smygstartade semestern med en fotografering på min, då gravida, goa vän Emelie. Vi fick en jättefin dag med härligt ljus nere vid Gamle Dal´n här i Trollhättan.Vi började fotograferingen hemma hos dem, och tog oss sedan vidare ner till Gamle Dal´n. En riktig favoritplats att fotografera på. Här har jag fångat många på bild. Jag har nu i efterhand också fotograferad deras lille juvel där inne i magen. Först när han var 5 dagar gammal och sedan nu för några veckor sedan. Jätteroligt att se hur han utvecklats under den tiden och händer så mycket, så snabbt!

 

Minigolf

En härlig eftermiddag var jag, Björnen, min syster och mina systerdöttrar iväg en sväng till stan och Spikön. Björn hade aldrig spelat minigolf tidigare, men han var riktigt duktig för att vara första gången. Tålamodet försvann ett par gånger under spelets gång, för visst är det tråkigt att behöva vänta och vänta och vänta medan resterande spelare spelar banan.. :-)

Öresjö

Vi hade strålande väder under hela semestern och vi var väldigt mycket ute i stugan och badade. Det gick inte göra annat i den värme vi hade. Det var otroligt skönt och gott att komma bort från stan och bara få vara där ute i stillheten. Nära till sjön där vi gärna spenderade flera timmar och bara badade, badade och badade. Björnen tränade på att stå på händer under vattnet och göra små volter under vattnet.

Storebror Tomas

Min storebror och hans familj kom ner på semester och hade husvagnen ute i stugan. Tillsammans åkte vi en dag till Lysekil där vi badade i Pinnevik. Det var varmt och skönt i vattnet, men musslor det fanns det inte så jättemånga av till brorsans kompisars barns stora förtret. De letade länge och väl innan de fick ett gäng av några som skulle gå hem. Då kunde de äntligen få fiska krabbor!  Vi hade en fin dag tillsammans där ute vid havet.

ÖresjöDen mesta tiden av semestern tillbringade vi som sagt ute i stugan. Där bodde ju även Tomas och Jenny och deras vänner under tiden de var här nere. Björn hittade en kompis i sonen i familjen där och hade roligt tillsammans med honom, och även hans syster. :-)

 
 
Björn

Ja, jag har sagt det förut och jag säger det igen. Öresjö var vårt tillhåll den här semestern. Vi sov här flera nätter och åkte även ut bara över dagen. Det roligaste var nog när Mikael hade semester och han och Björn övernattade i tält utanför stugan. Lagom spännande och lagom kallt.. :-p Det här året regnade det åtminstone inte under natten. Det var en alldeles förträfflig semester och snart är det inte långt kvar till det är semester igen. Tiden går rysligt fort, snart är det redan jul och efter det går det supersnabbt fram till sommaren igen.

 

Kommentera