Familj Utflykt/resa

Havsluft och sommarkänslor

Blommor

 

Ja, då var det en ny vecka och den här veckan har en röd dag den också. Vårterminen går alltid extra fort av någon anledning. Helgerna går lika fort som alltid och den här helgen passade vi på att åka till Lysekil. Det är underbart vackert där, men det känns ändå inte samma nu när inte svärmor bor där. Vi hade strålande sol på vår lilla utflykt och det gillar vi! Måsarna flög i skyn och skränade, turister fotograferade vyerna och sig själva, gator och torg myllrade av människor – även uteserveringarna var mer eller mindre fulla. Solen och värmen lockar verkligen ut folk från sina hem. :-)

När vi gick en promenad längs hamnen utbrast Björn: ”Det luktar hav. Det luktar salt”. Ja, det är något speciellt, nästan magiskt, med havsluft. Jag älskar det! Det påminner om barndom, lek, skratt, bus, sommar och härliga bad.

Från en sak till en annan. Nu har jag fått upp lite nya foton i portfolion. Några nya under porträtt-barn och en ny kategori, morgongåva, som innehåller ett par stycken bilder.
Ha en fin tisdag!

1 thought on “Havsluft och sommarkänslor”

Kommentera