Ego Familj Foto

”Det var bättre förr”..

A-gammal

Mjo, en del saker var kanske bättre förr.. Å andra sidan finns det saker som är bättre idag än tidigare, som till exempel de kameror jag haft i min ägo.. :-p Roade mig med att kolla igenom massa gamla bilder för nån vecka sedan. Det var rätt kul! De två till vänster är tagna med en kär gammal mobiltelefon, min silvriga SonyEricsson. Namnet har jag nog glömt.. haha.. Den högra bilden är tagen med gamla Experia x10.. Det var tider det. Det var innan jag upptäckte min lilla favorit iPhone.. :-p

MBA-gammal

Då, på den tiden. Ja, en sisådär två, tre år sedan, använde jag mig mycket av olika appar för att bilderna skulle dels bli lite bättre och/eller för att de skulle bli snyggare än kameran visade.. ;-) En del appar kan jag sakna, men jag kommer inte i håg vilken/vilka det är jag använt mig av.. :-p

Det var i alla fall en riktigt rolig stund jag hade när jag hittade bilder från 2005. Det var inte speciellt många bilder eftersom jag då inte hade skaffat mig en kamera utan använde mig av den på min dåvarande mobil.. Måste helt klart rota igenom datorn på fler roliga gamla bilder.

Kommentera