Familj Högtid/tradition Vänner

God fortsättning!

Julmat1

Så har julen tickat förbi och vi har haft en lugn och skön sådan. Det har varit sjukstuga, men nu verkar vi må ganska bra igen. Skönt det!
Eftersom det var krassligt här hemma firade vi ensamma här hemma. Mysigt och gott. Jag tror jag uppskattar en lugn och ostressig jul emellanåt. Vi startade morgonen med att öppna paket. Lika bra att ha det avklarat.. ;-) Det blev många glada miner och paketen var uppskattade. Bara en sak som inte fungerade och det på grund av att ett minneskort behövs, men men. Det fixar vi en annan dag. Vi har somnat sent och vaknat sent. Hur gott som helst.

På själva julafton var jag också tomte hos en god vän och hennes familj. Det var roligt och uppskattat. Deras äldsta barn hade promt sagt att han absolut inte ville ha julkappar för tomten fanns ju inte ändå. När jag sedan kom blev han av en helt annan uppfattning. Det var roligt att få vara tomte och det roligaste är nog när barnen (som blivit stora och inte tror på tomten) inte kan lista ut vem det var som var tomte. Jag har fortfarande en sån tomte i mitt minne som jag absolut inte kan komma på vem det var/är. Jag minns också känslan av att det faktiskt kanske kunde finnas en tomte då ingen gick ut för att ”köpa tidningen” det året..

God fortsättning!

2 thoughts on “God fortsättning!”

Kommentera