Vänner

”Börja om från början, börja om från nytt”..

Busungar900

 

När jag gjorde om min sida var jag inte säker på hur jag ville ha det, skulle jag fortsätta blogga eller skulle jag bara visa foton?
Jag vet inte helt säkert nu heller, men jag ser ändå på besöksstatistiken att det är människor som fortfarande kikar in och även från samma ip-adresser. Kanske finns intresset av att se vad vi hittar på kvar ändå. Åtminstone när det gäller släktingar som bor långt bort, eller befinner sig långt bort för tillfället..
Med detta i åtanke bestämde jag mig för att fortsätta skriva, berätta och visa vardagsbilder här i bloggen.. Kanske inte varje dag, men någon gång i bland i alla fall. :-)

Bilden ovan visar när Björnen träffade kompisen lite utanför Göteborg förra helgen. Det var ett tag sedan de sågs, men det märktes inte direkt mycket. De kom igång och busade, lekte och hade roligt tillsammans. Lekparken lockade inte jättemycket, men lite tafatt lekte de bland gungor och rutschkana i alla fall..